Dag 67

Frulle: 70gr bacon, scrambled eggs, kaffe m grädde.
Lunch: Tacogratäng m tsatsiki.
Middag: Tacogratäng, ett glas rödvin.
Övrigt: Lite turkisk yoghurt m grädde, hallon o hasselnötter.

Vinet intogs inte i samband med middag utan vid ett tidigare skede, men jag orkar inte lägga upp en helt ny måltidsrad för ett ynka glas vin (men ändå orkar jag skriva den här förklaringen, underligt...).

Otroligt trevlig dag. Ni kanske ser att lunchen och middagen bestod av samma maträtt, men har man gjort fyra portioner och är den enda som äter den hemma är det bara att passa på. Otroligt skönt med färdiglagad mat i kylen också. Ja ja. Jag gick i alla fall till ett gammalt favorithak efter jobbet och tog ett glas vin med Heidi. Sen bar det iväg hemåt. Slängde av mig strumporna det första jag gjorde eftersom jag lyckats med bedriften att blöta ner fötterna i snömodd i morse och inte blivit riktigt torr om fötterna på hela dagen. GE MIG VÅR NU G'DAMMIT!

Imorgon är det veckovägning. Najs (hoppas jag). Var förresten och provade nya byxor på lunchen idag. Det är prio ett när min lön kommer nu i februari: Ett par byxor som sitter bra. Mina stackars jeans är alldeles för stora. Inte enbart för att jag gått ner i vikt utan för att jag alltid köper lite för stora byxor. Men att sen gå ner i vikt + ha för stora byxor från början, det ser inte bra ut.

Well well, nu blir det soffan. Ska mysa in mig i ett stort täcke och vänta på sambon. Vi ska kolla lite på TV och jag kan inte vänta på att få somna i soffan. Det är en av de lyxigaste saker med att vara vuxen: Man får sova på soffan fast man inte är sjuk.

Återkommer imorgon bitti med veckans (minus?)resultat.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0