Fuck it, over and out.

När jag var 22-23 år vägde jag 92 kg (4 kg mindre än idag) och anmälde mig till "Du är vad du äter" eftersom jag tänkte "ja, det kan ju inte bli värre". Lyckligtvis kom jag inte med, skulle nog skämts en del över det nu.

När jag satt på bussen idag på väg hem från jobbet ringde det ett nummer jag inte kände igen, så jag svarade och då var det från Titan television. De sparar tydligen ansökningar om de ska göra fler säsonger, vilket de alltså ska. Men nu ska det gå på TV4. Oh well. Fick smått panik över att hon ens ringde så jag hasplade ur mig "Jag förstår vart du vill komma men... det behövs inte längre. Alls. Men tack ändå!" varpå hon gratulerade mig till att jag tagit tag i det själv, att jag var så bra som inte behövde hjälp och så sa hon "Ja, de flesta jag har ringt har fortfarande suttit i samma situation som tidigare, vad kul att du klarat dig själv!! Grattis!". Tack tack sa jag, sen la jag på. Och började grina.

Jag skiter i det här nu. Får försöka finna mig i att vara fet. Vem försöker jag lura? Jag kommer aldrig bli normalviktig. Orkar inte ens försöka längre, jag är ju helt jävla värdelös på allt som har med självdiciplin att göra.

Lägger den här bloggen på is. Har inte riktigt hjärta att radera den om det nu skulle vara så att det här är en vintersvacka. Men ni behöver inte kika in varje dag, det kommer inte finnas några uppdateringar.

Gott Nytt År! (i efterskott)

Ja, nu har det ju varit 2011 i snart två dagar, men jag har inte suttit vid datorn alls så jag passar på att säga gott nytt år nu istället.

Jag gillar årsskiften. Precis som jag gillar våren och hösten. De känns alltid som en chans att försöka igen, right the wrongs. Så även detta nyår.

Mina nyårslöften är tre.
1) Ät LCHF under 2011, inget fusk.
2) Drick bara rödvin och drick med måtta.
3) Få det mer organiserat hemma (och få med sambon på tåget).


Låter kanske lite väl strikt med "inget fusk", men jag kan inte ha en kolhydratsdag i månaden för då är det kört. Det är verkligen allt eller inget för min del. Och förra året gick det ju som en dans tills jag började "unna mig" det ena och andra. Att bara dricka rödvin känns bra. Jag dricker iofs ganska sällan som det är nu, men när jag väl går ut är det öl jag dricker för mycket av. Aldrig blivit skitfull på rödvin. Dessutom är rödvin OK ur LCHF-synpunkt. Den tredje punkten handlar mer om stresshantering än något annat. När jag mår dåligt städar jag inte hemma och om jag inte städar hemma mår jag dåligt av att bo i ett råtthål. Moment 22. Så from now on är det städschema som gäller.

Det var mina nyårslöften. Ser fram emot resten av 2011. 2010 började fantastiskt bra men sen gick det utför. Nu ska jag se till att 2011 (i den mån jag kan påverka) blir ett riktigt bra år.

RSS 2.0