Dag 57

Frulle: Omelett på två ägg, lite grädde o köttfärs, kaffe m grädde.
Lunch: Fläskkarréskiva, 1/2 avokado, en mozzarellaost, kaffe m mjölk.
Middag: Två stekta lammkotletter, gräddsås.
Kvällsmat: Ett nötbröd m leverpastejen jag gjorde igår.

Yum yum yum, tummen upp för nötbröd.

  1. Kör lite drygt 1 dl hasselnötter i en matberedare till ett mjöl.
  2. Blanda nötmjölet med ett knappt kryddmått bakpulver i en djup tallrik.
  3. Vispa ihop ett ägg och blanda ihop med nötmjölet till en gegga.
  4. Kör det hela i mikron i 2 minuter, skär ett kryss i brödet när det fortfarande är varmt.
  5. Lossa bitarna från tallriken och låt dem svalna på ett bakplåtspapper eller ett galler.

Kommentarer
Postat av: Gröna Anna

Nötbröd är jättegott! Jag brukar använda mest paranötter (lite kh) och göra en stor sats som jag gräddar i avlång sockerkaksform i ugnen, så kan man skära skivor och ha på lut i frysen sen. :-)

2010-01-20 @ 23:23:27
URL: http://metrobloggen.se/gronaanna

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0