Dag 57
Frulle: Omelett på två ägg, lite grädde o köttfärs, kaffe m grädde.
Lunch: Fläskkarréskiva, 1/2 avokado, en mozzarellaost, kaffe m mjölk.
Middag: Två stekta lammkotletter, gräddsås.
Kvällsmat: Ett nötbröd m leverpastejen jag gjorde igår.
Yum yum yum, tummen upp för nötbröd.
Lunch: Fläskkarréskiva, 1/2 avokado, en mozzarellaost, kaffe m mjölk.
Middag: Två stekta lammkotletter, gräddsås.
Kvällsmat: Ett nötbröd m leverpastejen jag gjorde igår.
Yum yum yum, tummen upp för nötbröd.
- Kör lite drygt 1 dl hasselnötter i en matberedare till ett mjöl.
- Blanda nötmjölet med ett knappt kryddmått bakpulver i en djup tallrik.
- Vispa ihop ett ägg och blanda ihop med nötmjölet till en gegga.
- Kör det hela i mikron i 2 minuter, skär ett kryss i brödet när det fortfarande är varmt.
- Lossa bitarna från tallriken och låt dem svalna på ett bakplåtspapper eller ett galler.
Kommentarer
Postat av: Gröna Anna
Nötbröd är jättegott! Jag brukar använda mest paranötter (lite kh) och göra en stor sats som jag gräddar i avlång sockerkaksform i ugnen, så kan man skära skivor och ha på lut i frysen sen. :-)
Trackback