Öh... va?

Jag kommer ALDRIG förstå mig på min kropp. Igår käkade jag massor. Kött, socker, grädde, vin. Och vad händer under natten? Jo jag droppar 0,5kg.

Hur i hela...?



Kanske skulle smälla i sig en pizza och gå ner ytterligare till imorgon?

Nej men seriöst, jag fattar ingenting.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tänk på att det tar 2-4dagar innan kroppen reagera på det man tex åt igår. Åtminstone är det vad jag hört och upplevt det med min kropp. Men alla är vi ju olika.



Kram

2010-03-21 @ 14:47:20
URL: http://gorgina75.wordpress.com
Postat av: Isabelle

Hej, det här gillar jag!



Jag har just suttit och läst igenom sen november eller när det var du började, och vad pepp och matinspiration jag fick! Klickade på nån länk och fastnade eftersom din blogg har samma format som din, med att räkna dagar...mina dagar är inte sen när jag började med LCHF utan sen när jag på rikt lade av med sockret igen (har varit sjukt sockerberoende), har hållt på med LCHF sen feb -09, fast träskat fast mig i lösgodiset under hela hösten typ. Men nu är jag loss.



Oh well. Jag fortsätter läsa här, lycka till, det har ju gått bra för dig hittills! Det som skulle kunna vara din "bov" kanske är mejerierna...har du vågat köpa en gräddtetra att ha på jobbet, eller blir det mycket mjölk? Det samlar ju på kolisar rätt fort...

2010-03-21 @ 15:41:45
URL: http://dagarutansocker.blogspot.com
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Ah, vad konstigt. Men det kan nog vara sa som Hanna här ovanför skrev, att det tar nan dag innan kroppen tar till sig det man ätit. Sa länge det gar nedat sa är det ju bra =)

2010-03-23 @ 22:13:48
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: Jenny

Antingen kan det vara så att det tar några dagar innan det visar sig på vågen, men ibland så blir det så för mig med - jag måste äta/göra något "fel"/annorlunda för att få fart på ämnesomsättningen igen :)

2010-03-28 @ 21:07:30
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0