I'm on a boat motherf*

Det går nedåt på vågen, igen. Vilket ju självklart är hur skönt som helst. Varit petnoga med vad jag stoppat i mig den här veckan, tagit trapporna istället för hissen och älgat runt extra mycket på kontoret bara för att röra på mig lite. Det är lite halvknepigt att få in vardagsmotionen på jobbet då man spenderar 85% framför dataskärmen så man får ta sig lite tid.

Idag ska jag och syrran träna igen i alla fall. Har fortfarande lite träningsvärk i armarna, men vi ska fokusera på underkroppen idag så det ska inte vara några problem. Idag har jag satt som mål att jag ska gå 10 minuter och jogga 5 minuter under vår uppvärmning. 5 minuter är ju ingenting, jag vet. Men just jogga/springa har jag inte gjort på så sjukt länge så jag tar det pö om pö. Plussar jag någon minut varje gång kommer jag snart klara av att jogga en halvtimme (oh happy day).

Jag har f.ö. köpt en mobil med en skitbra kamera, så snart börjar det dyka upp bilder här igen. Varit väldigt dåligt med kort senaste tiden eftersom vår bluetooth-pryl till datorn pajat. Men nu har jag en flashig androidlur man pluggar in direkt i burken (eller laddar upp direkt, men sambon måste lära mig hur man gör).

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0